Машини за защита от слана

Защита от слана !!!

Не позволявайте на парите ви да замръзнат!

Позволете ни да се погрижим за Вашата Защита от Слана!

Ние Ви предлагаме най-добрата, най-евтината и най-гъвкавата система за защита, която може да закупите !

Машините за защита от слана са единствените по рода си продукти, предлагани в България от фирма SORS !!!

Нашите партньори от Agrofrost  предлагат пълната гама решения за защита от слана. Овощни насаждения, лозови масиви, оранжерии и др. Независимо от културата, която трябва да предпазите от слана, ние сме насреща! SORS разполага с няколко системи за защита.

Ние Ви предлагаме най-работещото решение за непрестанния проблем със сланите в началото на пролетта. Измръзването на насажденията е икономически значимо събитие, което нанася тежки вреди за пострадалото стопанство. SORS предоставя на земеделските производители евтино и добро решение срещу сланите.

Нашите машини FrostBuster и FrostGuard не само ще Ви предпазят от слани, но и ще увеличат процентно залагането на плодовете и тяхното опрашване.

Фактори, които обясняват защо работят успешно
  • Повишаване на температурата.
  • Много важен фактор е създаването на температурни колебания: при всяко преминаване на FrostBuster или при всяко завъртане на FrostGuard, температурата се покачва за кратко и пак пада. Тези колебания осигуряват голяма част от защитата.
  • Вероятно най-важният фактор се оказва влиянието на относителната влажност. Независимо коя от двете машини използвате, относителната влажност пада. Поради това точката на кондензация се забавя значително. В следствие на това ще имаме по-малко скреж и образувал се лед върху растенията. Резултат: без поражения или съвсем незначителни.
Различни приложения

Защита от слана във всякакви овощни насаждения, за лозови насаждения, оранжерии и тунели, за ягоди, малини, цветя, зеленчуци и др.

За по-добро залагане на плодове при по-ниски температури в периода на опрашване.

За повишаване температурата в полиетиленовите тунели, с цел скъсяване периода на вегетация.

В зависимост от размера на стопанство Ви, местните метеорологични условия и личните Ви предпочитания, ние ще Ви помогнем да изберете най-добрата защита за Вас.