Машини за защита от слана

Защита от слана !!!

Ние Ви предлагаме най-добрата, най-евтината и най-гъвкавата система за защита, която може да закупите ! Не търсете друга такава система за борба с пролетните слани, защото няма !

Agrofrost  предлага пълната гама решения за защита от слана. Овощни насаждения, лозови масиви, оранжерии и др. Каквото и да искате да защитите от слана, ние сме насреща. Тъй като разполагаме с няколко системи за защита, ние можем да Ви предложим най-доброто решение. Нашите машини FrostBuster и FrostGuard не само ще Ви предпазят от сланите, но и ще увеличат процентно залагането на плодовете и опрашването. В зависимост от размера на стопанство Ви, местните метеорологични условия и личните Ви предпочитания, ние ще Ви помогнем да изберете най-добрата защита за Вас.

Може би търсите икономически изгодно решение, може би предпочитате гъвкавост, или искате максимално удобство. Няма значение, ние можем да го осигурим.

Не позволявайте на парите ви да замръзнат! Позволете ни да се погрижим за Вашата Защита от Слана!

Фактори, които обясняват защо работят успешно
  • Повишаване на температурата.
  • Много важен фактор е създаването на температурни колебания: при всяко преминаване на FrostBuster или при всяко завъртане на FrostGuard, температурата се покачва за кратко и пак пада. Тези колебания осигуряват голяма част от защитата.
  • Вероятно най-важният фактор се оказва влиянието на относителната влажност. Независимо коя от двете машини използвате, относителната влажност пада. Поради това точката на кондензация се забавя значително. В следствие на това ще имаме по-малко скреж и образувал се лед върху растенията. Резултат: без поражения или съвсем незначителни.
Различни приложения

Защита от слана във всякакви овощни насаждения, за лозови насаждения, оранжерии и тунели, за ягоди, малини, цветя, зеленчуци и др.

За по-добро залагане на плодове при по-ниски температури в периода на опрашване.

За повишаване температурата в полиетиленовите тунели, с цел скъсяване периода на вегетация.