Машини защита от слана- стационарни

Машини защита от слана !!!

FROSTGUARD е специално разработена за трайни насъждения и зеленчуци, да се използва в оранжерии, полиетиленови оранжерии и малки лозя и овощни градини. Но FROSTGUARD е толкова гъвкав и лесен за използване, че все повече и повече производители го купуват и за по-големи площи. Правилната борба със сланата, подобрява и качеството на продукта.

AGROFROST пласира FROSTBUSTER на европейския и други пазари през 2002 г. Тази машина е идеална за борба с пролетните слани. Много производители имат по-малки парцели и търсенето на решение за по-малки парцела нараства постоянно. След три години тестове и интензивни изследвания, пуснахме нова машина:

FROSTGUARD (ПАТЕНТОВАНА СИСТЕМА МАШИНИ ЗАЩИТА ОТ СЛАНА!!)

Първите машини защита от слана FROSTGUARD са продадени през 2007 г. Първоначално предназначен за малки площи, FROSTGUARD доказа, че е идеален за защита на много големи овощни градини и лозя.

КАК РАБОТИ

FrostGuard има газова горелка и мощен вентилатор, задвижван от бензинов двигател. Вие просто трябва да стартирате двигателя, настроите температурата и FrostGuard ще свърши останалото. Има  газ, за ​​да издържи една пълна нощ. Успехът и ефективността на FrostGuard са в резултат на температурните колебания, които машината създава. Намаляването на влажността, ограничава възможността за образуване на ледени кристали. Голямото предимство на създаването на колебания е, че това изисква много по-малко енергия, отколкото повишаване на температурата над критичните стойности непрекъснато.

Следователно, използваната енергия е до 10 пъти по-малко, отколкото при други системи.

FrostGuard работи по същия начин. Голямата разлика между двете машини е, че Frostbuster се захранва от трактор, който трябва да се движи през овощната градина през нощта, докато FrostGuard, веднъж стартирал, остава на същото място и не се нуждае от надзор. Изхода на вентилатора се завърта на 360° непрекъснато, защитавайки овална или кръгла форма. Машините могат да бъдат разположени в групи по отношение на формата и областта които трябва да бъдат защитени. Друго важно предимство на FrostGuard е, че можете да започнете с 1 или 2 машини и да купувате повече през следващите години. Така че, голяма първоначална инвестиция не е необходима.

Има три фактора които правят FrostGard подходящ:

1.Повишава температурата

2.Много важно е създаването на температурните колебания: при всяко преминаване на Frostbuster, температурата се повишава малко и пада отново. Тези колебания създават голяма част от защитата, която получаваме с Frostbuster.

3.Може би най-важният фактор е влиянието на относителната влажност. Където и да се използва Frostbuster, относителната влажност намалява. Поради това, точката на оросяване се отлага значително. И следователно, ще има по-малко скреж и малко лед на растенията. Резултати: без или с много ниски щети.

АВТО СТАРТ

FrostGuard вече е най-гъвкавото решение за защита от замръзване.

Сега тя се превърна в най-удобното решение благодарение на системата за автоматично стартиране. (Опция към Frostguard) Можете да изберете началната температура. Когато температурата спадне под тази стойност, системата стартира двигателя, запали горелката и автоматично контролира температурата. Това със сигурност ви кара да спите по-добре! За по-големи площи препоръчваме да работите с големи газови резервоари и подземни тръби, за да доставяте газ на машините. В комбинация със системата за автоматично стартиране е възможно да се защитят много големи площи и това по най-удобния, модерен и ефективен начин. Няма абсолютно никаква друга система, която може да победи това, или дори да се доближи ... Когато машините са оборудвани със система за автоматично стартиране, все още е възможно да се стартират ръчно.

ПРИЛОЖЕНИЯ

Машини защита от слана FrostGuard може да се използва почти навсякъде и в няколко приложения:

1. За нощна защита от слана в овощни градини за всички видове плодове, в лозята, в оранжерии и пластмасови тунели, за ягоди, малини, цветя, зеленчуци, ябълки, круши, праскови, сливи и т.н.

2. За по-добро залагане на плодовете, дори при ниски температури през периода на цъфтеж.

3. За да се повиши температурата в полиетиленови тунели, за по-ранна дата на реколтата в началото на сезона, или по-късна в края на сезона. Градини, Лозя, Оранжерии: плодове, зеленчуци, цветя. Отворени области: ягоди, ябълки, ...

МОДЕЛИ

Revolution R20, Revolution R25, Revolution R30, Basic B20, Basic B25

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

За техннически данни кликнете тук