Модули за съхранение с контролирана среда

Съхранение в контролирана среда. Революционен процес за опазване на плодовете, зеленчуците, цветята и гъбите.

Във вашата класическа студена стая получавате природно контролирана атмосфера според вашите нужди, използвайки модулите Janny MT

Предимства
  • Удължава живота на продукта
  • Намалява загубата на тегло на продукта
  • Осигурява Ви несравнима гъвкавост при съхранението и продажбата
  • Лесни за употреба
  • Лесна за миене
  • Патентовано затваряне
  • Съхранение в контролирана среда на киселинни продукти и на продукти в течност
  • Сух въздух
  • Възможност за контрол на температурата
  • Хигрометрия чрез RFID тагове
  • Следене на данни с помощта на специфичен софтуер за анализ на данни
  • Осигурява защита от вредните UV лъчи и от прах
Техническа спецификация
  • Обем– 610 литра
  • HDPE кутия, (силната индустриална кутия)
  • Полезен товар: 510 кг в зависимост от кутията
  • ABS капак
  • Сертифицирани за качество на храните
  • Без метални компоненти
  • Водонепроницаемост, осигурява от силиконов уплътнител
Примери за срок на годност (променлив по сорт)

Плодове

  • Десертно грозде – 3-5 месеца
  • Ябълка –  7 месеца
  • Боровинка – 1.5 месеца
  • Череша –  25 дни
  • Кестен –  2.5 месеца
  • Киви – 5 месеца
  • Круша – 7 месеца
  • Слива – 50 дни
  • Гъби – 50 дни
  • Цветя – 20 дни

Зеленчуци

  • Аспержи  – 25 дни
  • Червено зеле – 6 месеца
  • Китайско зеле – 3 месеца
  • Боб – 20 дни
  • Праз-лук – 45 дни
  • Млади картофи – 90 дни
  • Маруля – 21 дни
  • Ряпа – 3 месеца
  • Карфиол – 1.5 месеца
  • Броколи – 1.5 месеца
  • Спанак – 15 дни
  • Брюкселско зеле – 2 месеца
  • Цвекло – 4 месеца