Пакетиране на череши (BBC Technologies)

Пакетиране на череши ,чрез засичане на тегло

Пакетиране  на череши чрез машината на BBC Technologies  позволява пълнене на кутии, торби и касетки с възможност за бъзо и лесно преминаване от един вид опаковка към друг. Ниски точки на падане, удобно регулиране и прецизен интерфейс са комбинирани с акуратна скорост. Употребата на мениджмънт системата Fresh Tracker позволява генерирането на инфомация за пакетирането, която да се използва за насоки относно използване пълния оперативен потенциал.

Основна насока за дизайна на машината е запазване на продукта ненаранен. Затова се използват най-деликатните системи за транспортиране през машината и е осигурена видимост през целия процес на пакетиране. Така се избягва излагането на плодовете на падане, натиск или високо налягане.

Скорост:

Кутии: до 450 г. до 80 кутии в минута

Торби: до 1кг. до 70 торби в минута

Касетки: до 7.5 кг до 7 касетки в минута

Машината е произведена от неръждаема стомана, а дизайнът е насочен към подсигуряване лесното почистване и поддръжка. Функция с ръчно управление на потребителския интерфейс позволява отделно движение на всички части за по-лесно е ефективно почистване.

Потребителският интерфейс все пак е създаден с идеята да е възможно най-опростен и удобен. Използвайки само тъч-скрийн монитор, потребителят лесно може да смени както типа на използваната опаковка, така и желаното тегло.

Машината предоставя гъвкавост: Може да пълни широка гама от опаковки: кутии от 125 г до 1.360 кг. Машината е пригодна за повечето разпространени касетки, от 1 кг до 20 кг. Торби: от 454 г. до 1 кг.