Мрежи против градушкa

Мрежи против градушка

Мрежи против градушка, са едно от средствата за борба с градушките. Щетите върху овошките и лозята, причинени от градушките, могат да достигнат до 100%, което да доведе до загуба на цялата реколта. Последиците са необратими и водят до загуба на всички инвестирани средства за пръскания и др. мероприятия. Не допускайте това да се случи. Ние предлагаме мрежи против градушка на италианската фирма ANIPLAST. Те са най-сигурната защита за насажденията срещу градушките. Осигуряват Ви спокойствие в сезона на градушките, докато в същото време не пречат, а дори подпомагат по-равномерното зреене. Конструкцията се състои от стоманени въжета и стоманени колове и куки.

Мрежи против градушка ANIPLAST

Представляват ефективна, икономична и безопасна активна система за защита на култури от градушка. Всички мрежи на ANIPLAST са изработени от монофиламенти от полиетилен с висока плътност (HDPE), със защита срещу UV лъчи, гарантиращ висока устойчивост на износване и амортизация при постоянния контакт с атмосферните условия.

Технически характеристики
Материал : 100 % Полиетилен – HD Маса: от 43гр до 70 гр / m² ±5 Отвори: 2,5×7; 3×7; 3,5×7 мм Цвят : Прозрачен, черен, сив или сребърен УВ защита за по-дълъг живот Стандартна ширина: 100 см до 520 см Стандартна дължина на ролка: от 600 до 1000 м

Предлагаме Ви и алтернативен, високо ефективен методи за борба с градушките !!!

Като ексклузивни представители на фирма SPAG, ние Ви предлагаме най-рентабилната защита от градушка в световен мащаб. Оръдието против градушка се е доказало в продължение на 40 години. С повече от 800 инсталации в над 20 държави. Той е решение за защита както над овощни градини, така и на лозови масиви, автопаркове, соларни панели. Едно оръдие има защитна площ от 800 дка.  Това го прави най-рентабилна система за борба с градушките на пазара. От три години оръдия против градушка защитават и български производители. Може да посетите страницата ни за оръдието против градушка от този линк.